Lightstar

X-Flow Horses

Lightstar & Betina Haugaard Hansen

Lightstar

 

Jeg når at få to føl mere på Dia, Først Fiorano som bliver byttet ind i forbindelse med købet af Lady Lalotta og siden Lightstar som jeg vælger at arbejde videre med.

 

Der er gået 8 år siden Lightspeed og udvalget af hingste har ændret sig en del, jeg står med to hingste i tankerne - den ene er Quebec den anden Come Back II, sidstnævnte har jeg selv haft fornøjelsen af at prøve - og ud fra intuition og hjerte falder valget på ham. Come Back II er nok mest kendt for sine mange præstationer i dressuren men rummer så meget springblod.

Resultatet var heller ikke skuffende denne gang, endnu et hoppeføl og tilmed et smukt et.. hun er som snydt ud af næsen på hendes mor og ligner hendes søster som var de enæggede. jeg vidste med mig selv at jeg havde fat i det rigtige og var slet ikke i tvivl om at der i fremtiden vil komme flere Light'er. Det skulle vise sig at være rigtigt, jeg fulgte drømmen om at videreføre Dia's linie - allerede som 3 årig vælger jeg at sætte Lightstar i fol - Lightstar foler og ud kommer et dejligt hingsteføl.

 

Lightstar bliver efter at have folet sat i gang og hun viser sig hurtigt at have de kvalifikationer som både mor og søster har - temperament, hastighed og kapasitet! Hun bliver sendt til Pia Dahlmann i Bredebro for uddannelse, her får hun et utal af gode oplevelser i form af nul runder samt placeringer og kommer tilbage som en veluddannet og erfaren spinghest.

 

Lightstar får ny rytter da hun kommer hjem, Betina Haugaard Hansen der er på vej tilbage på hest kommer på ryggen af hende og sammen får de mange gode stævner, de springer sig fra LA til DM på bare 9 måneder og alt i alt ser det godt ud - trods mit valg om ikke at få flere føl efter at have fået hingsten, får min mand mig på andre tanker og vi vælger at sætte Lightstar på "pause" for at forsøge med embryo, men da det ikke går som håbet vælger vi at genindsætte Lightstar i sporten, denne gang med Rikke Andersen - Equinesport som som gør et stort stykke arbejde. Equipagen viser sig at føre succesen videre - og sammen opnår de flere placeringer inden vi vælger at tage hende hjem, vi har valgt at fokusere på at udvide Light- linien og ønsket er at sætte hende i fol i foråret 2016. I mellemtiden skal Lightstar nu ikke stå og kede sig ude i stalden, min veninde igennem mange år Louise Rich har tilbudt at holde hende ved lige og deltager i Christmas Show 2015

Highlights:

  • 2015 - 6.plads i MA** ved DM (Rikke Andersen)
  • 2015 - 13.plads XL Tour MA** Bækgaarden (Rikke Andersen)
  • 2014 - 2.plads MA** Riders Cup (Betina Haugaard Hansen)
  • 2013 - 3.plads Sølvtur MA* Danish Christmas Show (Betina Haugaard Hansen)