X-Flow La Balou

X-Flow Horses

X-Flow La Balou

X-Flow La Balou

 

Denne skønhed er nyeste skud på "stammen", dvs. hun er ikke efter Dia og heller ikke i linie med hende - men hun er første føl efter Lady Lalotta, en fantastisk springhest som vi nu har valgt at bruge i avl.

 

Far til X-Flow La Balou er Balou DVH 1134, der blev udnævnt til præmiehingst ved hingstekåringen i Herning 2013 og indsynet til 10-dages test på Vilhelmsborg og vandt desuden DSA 4-års springschampionat med karakter 9.0. En helt igennem fantastisk hest som pillede ved idéen om at sætte vores Lady i fol.

 

Den 22.april 2015 kom hun til verden i de sene aften timer og med hendes kønne ydre og hendes pjattede facon, har hun allerede vundet manges hjerter. Helt officielt blev det ved DV følskuet i Region 1 - en god kollega i avlen sagde "..havde det været mit føl, havde jeg stillet det til skue.." og det råd fulgte vi. Dansk Varmblod Region 1 skrev: "..Årets Springbetonede Hoppeføl i Region 1 endte med at tilfalde det feminine og meget smidige X-flow La Balou.." Horsenews skrev: "..Dagens bedste springhoppeføl blev det ultra feminine og bedårende laksortel X-Flow La Balou.." og med en sejr og en helhedskarakter på 8.0 blev hun udtaget til Eliteskuet på Vilhelmsborg.

Ved Eliteskuet blev X-Flow La Balou blandt de 3 bedst placerede og fik tildelt ærespræmien - Avlsledelsen skrev: "..passende ædelt, feminint og harmonisk føl. Passende i udvikling. Velbalanceret energisk galop.."

 

Vi er meget stolte af vores X-Flow La Balou og glæder os meget til at se hvad fremtiden bringer! Men pt. har vi ingen planer andet end at passe godt på hende og nusse om hende som vi gør med de andre firebenede i stalden.

Highlights:

  • 2015 - Delt 2.plads ved Eliteskuet DV
  • 2015 - Bedste hoppeføl Region 1 Springbetonet