X-Flow Lightyear

X-Flow Horses

X-Flow Lightyear & Lotte Isaksen

X-Flow Lightyear

 

Det er den 4.maj 2009, Lightstar kan fole hvornår det skal være! Jeg kører for at få lidt mad men vælger dog at sætte hende på fold i mens - jeg er væk en halv times tid og da jeg kommer retur går jeg ud for at hente hende ind, her opdager jeg at hun har folet mens jeg var væk.. det er bestemt ikke en situation jeg er glad ved, temeraturen er ikke i nærheden af sommerniveau og jeg skal have dem begge to ind.

Det var noget af en start! Men ikke noget der påvirkede negativt.. Det blev et hingsteføl og Light- sagaen fortsætter - X-Flow Lightyear. Han ligner sin mor på farve, temperament, kapacitet - ja selv den lille stjerne i panden, men fra hans far "Heartbeat" har han det gode hoved, de store rammer og de lange ben.

 

Da hesten skal bygges op fra bunden, var jeg slet ikke i tvivl om hvem der skulle stå for tilridning og grunduddannelse. Da jeg havde gode erfaringer fra Lightstar, var det naturligt for mig at sende X-Flow Lightyear(i daglig tale "hingsten") til Pia Dahlmann i Bredebro. Der blev lagt et fantastisk stykke arbejde i hingsten og "examen" bestod i første omgang af at kvalificere sig til 4 års championatet (8.plads i Billund) og siden at gennemføre finalen med en nul runde og en flot 12.plads inden han igen kom hjem i stalden.

 

I en periode efter hingsten kom hjem blev han redet af hhv. Betina Haugaard Hansen og Dennis Lüth - DL Horses, hingsten udviklede sig efter hensigt men jeg var klar over at han havde brug for mere hvis han skulle gå hele vejen.

Valget faldt på Jennifer Fogh Pedersen - Stall Frazer, det var nu ikke helt tilfældigt - jeg har længe haft øjne på Jennifer, hun er efter min mening en af de bedste og hun ikke bare rider godt men hun er også god ved hestene og som jeg før har fortalt, så vælger jeg med hjertet.

Jennifer har på kort tid vist resultat i form af fem klasser, fem nul runder og fire placeringer - og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde.

Highlights: