Pony Patruljen

X-Flow Horses

Pony Patruljen

 

Som jeg fortæller på forsiden, så er hestene for hygge, læren, ro og rigtigt godt samvær både med familien og gode venner.

 

Har man sagt hest - må man også sige pony.. Pony Patruljen består af to rigtigt fine pony'er, Jasmin den største af de to er den mest temperamentsfulde, hun har til gengæld et super spring og går også en ganske fin dressur - Old Avenue's Leonie (i daglig tale bare "Laila") er den mindste men en alle kan håndtere. Laila spinger alt.. og er en super lære pony, da hun altid passer godt på sin rytter hvad enten de er rutinerede eller ikke rutinerede - "Laila" får meget opmærksomhed på stævnepladserne og jeg tror det er fordi hun har så har små og bløde øre, at man skulle tro at hun er halvt bamse.

 

Rytterne tæller en hel stribe.. Laura, Nicole, (lille)Olivija, (store)Olivia og Clara og alle har de det tilfælles at de bare nyder at pusle om pony'erne, elsker at springe og holder af at ride dressur, mens groomen Lucaz holder mest af traktoren, de tohjulede og af at hjælpe med hestene.

 

 

Highlights: